Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Termékcsere / Elállási jog gyakorlása

Elállási jog gyakorlása

A vásárlónak a termék kézhezvételét követően 14 napon belül indoklás nélkül joga van elállni a vásárlástól.

Ha a Beauty InTheBox webáruházban vásárolsz, mi 30 napig fenntartjuk Neked a jogot az elállásra.

Az elállási folyamat:

 • Jelentsd be e-mailen elállási szándékodat az info@beautyinthebox.hu e-mail címre. Elegendő, ha megírod a vásárlás adatait (a vevő neve, címe, rendelésszám, számlaszám), de használhatod az Elállási nyilakozatunkat is erre a célra.
 • Juttasd vissza a terméke(ke)t webáruházunknak a csomag kézhezvételtől számított 30 napon belül a saját költségeden az alábbi címre: Tóvizi Tímea e.v. 2013 Pomáz, Liliom utca 28. Kérjük, hogy ne jelöld meg postán maradóra a terméket, mert a legtöbb esetben nem jut el hozzánk a csomag.
 • Amennyiben nem szeretnél a postán sorban állni és szeretnéd, hogy futárt küldjünk a visszaküldendő termékért, írd meg e-mailen részünkre ezt az igényedet az info@beautyinthebox.hu e-mail címre. Ennek díja 1.490 Ft. Kérjük, hogy utald át részünkre az összeget a megrendelésszám megjelölésével az alábbi bankszámla számra: Tóvizi Tímea e.v. MKB Bank 10300002-10547399-49010019
 • Az összeg beérkezése után megrendeljük a futárt az általad e-mailben megírt szállítási címre és a megjelölt napon. A futárrendelésre 2 munkanapos határidőt tudunk vállalni.
 • A termék árát és a vásárláskor megfizetett szállítási költséget webáruházunk visszatéríti Részedre az elállás bejelentésétől számított 14 napon belül. 
 • Visszatartási jogot gyakorlunk mindaddig, amíg a termék(ek) visszaérkeznek webáruházunkba.
 • A webáruházunk a termék teljes árát visszafizeti Neked az alábbi módon:
 • Amennyiben bankkártyával fizetted ki a megrendelt termékeket, úgy a bankkártyádra térítjük vissza az összeget
 • Amennyiben előre utalással fizettél, a fizetéskor használt bankszámlára térítjük vissza az összeget
 • Amennyiben utánvéttel fizettél, kérlek írd meg a banki adatokat, ahova a visszautalást kéred. Dönthetsz úgy, hogy a címedre kéred az összeget, ebben az esetben a postás fogja kivinni utalvány formájában Részedre.
 • Ha a fentiektől eltérően döntenél, kérlek írd meg előre egy nekünk küldött e-mailben az általad választott visszafizetési módot.

 

 • Elállás esetén webáruházunk a termék teljes árát köteles visszafizetni, kivéve, ha a vásárló a kipróbálás során a termék tulajdonságainak megvizsgálásához szükséges használatot meghaladta. Ebben az esetben értékcsökkenést számítunk fel.

 

Mire nem vonatkozik az elállás joga?

Vannak bizonyos termékek/szolgáltatások, amelyekre természetünknél fogva nem lehet elállási jogot érvényesíteni. Ezek webáruházunk esetében a következők:

 • Elektronikusan biztosított vagy postán megküldött Ajándékkártya
 • Elektronikusan biztosított E-könyv

Vannak olyan lezárt csomagolású higiéniai termékek, amelyeket csak eredeti csomagolásban lehet visszaküldeni, azaz ezekre a csomagolás/díszdoboz felbontás után már nem lehet elállási jogot érvényesíteni. Ezek webáruházunk esetében a következők:

 • Axami exkluzív női fehérnemű kollekciónk teljes árukészlete.

Kérjük, hogy fehérnemű vásárlás esetén légy tekintettel a fenti kitételre!

Érdemes szabócentivel méretet venni a fehérnemű várományosáról és a mérettábla szerint a pontos méret alapján kiválasztani a megfelelő terméket.

ELÁLLÁS ALÓL KIVONT TERMÉKEK

A 45/2014 (II.26) Kormányrendelet 29.§. (1).bekezdés e) pontja szerint nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog az olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból  az átadást követő felbontás után nem küldhető vissza. Természetesen a szavatossági jogok ugyanúgy érvényesek ezen termékek esetében is.

Internetes vásárlás esetén az elállás joga csak fogyasztókra vonatkozik, cégekre nem. Cégként történő vásárlás esetén nem élhet elállási jogával.

 

Termékcsere

Termékcsere esetén ugyanaz az eljárás, mint az Elállás esetén, kivéve, hogy a termék árának visszafizetése helyett az általad kért csere terméket szállítjuk ki részedre. A csere termékek kiszállításakor 1490 Ft szállítási költséget számítunk fel. Az árkülönbözetet természetesen visszafizetjük, amennyiben a csere termékek értéke kedvezőbb számodra, illetve plusz költséget számítunk fel, amennyiben a cseretermékek értéke magasabb az eredetileg megvásárolt és visszaküldött terméknél.

 

 

Keresés