Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milyen anyagokból készül az Axami exkluzív fehérnemű?

Fókuszban az exkluzív női fehérnemű!

Az Axami márkát a kifinomult formatervezés, a bájos díszítő elemek, a csábító csipkék és a klasszikus vágások jellemzik.

Elsősorban Olaszországból, Spanyolországból, Franciaországból és Ausztriából behozott luxusszövetek segítenek az Axami tervezőinek a kollekciók létrehozásában. Minden apró részlet és a finom kivitelezés biztosítja, hogy a márka a nemzetközi piacon az egyik legértékesebb legyen.

Axami fehérneműhöz használt anyagok

 

Az Axami márkát a kifinomult formatervezés, a bájos díszítő elemek, a csábító csipkék és a klasszikus vágások jellemzik.

Elsősorban Olaszországból, Spanyolországból, Franciaországból és Ausztriából behozott luxusszövetek segítenek az Axami tervezőinek a kollekciók létrehozásában.

Minden apró részlet és a finom kivitelezés biztosítja, hogy a márka a nemzetközi piacon az egyik legértékesebb legyen.

Termékeink a legfinomabb tüllből, kivételes csipkékből és szaténból készülnek. A szép tapintású mikroszálas és pamut egyedülálló lágyságot nyújt, lehetővé teszi, hogy a fehérnemű tökéletesen illeszkedjen a testéhez, és garantálja a kényelmes viseletet.

A vásárlók egészsége és kényelme érdekében az AXAMI innovatív Trevira Bioactive ® technológiát alkalmazott. A rostpolimerbe ágyazott ezüst-ionok lehetővé tették az antibakteriális védelem olyan hatásának elérését, amely aktívan védi a testet a baktériumoktól, elpusztítja a szagokat és friss érzetet biztosít. A fehérneműben használt anyag ugyanakkor teljesen biztonságos és nem okoz allergiát. Az ezüst királyi ragyogása nem csak a külső megjelenésének, hanem az egészségnek és a kényelemnek is lehetőséget biztosít.

Az Axami egy luxusfehérnemű ajánlat azoknak a nőknek, akik értékelik a legjobb minőséget, egyedi megoldásokat és a gyönyörű mintákat. Az Axami azoknak a nőknek ajánlott, akik mindig többre vágynak és önmagukkal és környezetükkel szemben nagy elvárásokkal viseltetnek. A fehérnemű érintése a bőrrel rendkívül intim. Az Axami feladata annak biztosítása, hogy ez a tapintás különleges legyen. Erőfeszítéseik vizuálisan csodálatos hatást nyújtanak, a modern termékeket testünk igényeihez igazították.

Keresés