Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dekoltázspárna - Számolj le a ráncokkal!

Dekoltázspárna - Számolj le a ráncokkal! 

Most 20% kedvezménnyel elérhető! Használd a Párna20 kuponkódot!

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, hogy aludtam tegnap éjjel? Reggeli tükörképünket látva azonnal tudhatjuk, milyen éjszakánk volt. Bár az örök igazságot mindenki ismeri, alvás közben regenerálódunk, szépülünk, azonban arról már kevesebb szó esik, hogy a szunyókálás közbeni mechanikai hatás okozta barázdákkal mégis mit kezdjünk? Mert hiába aludtuk magunkat kipihentre, ha az alvási pozíciónk miatt tele vagyunk reggelre ráncokkal.

   

 

Feszítsd ki a dekoltázsod!

Az oldalukon alvók rémálma, hogy pont a nyugalmas, hosszú alvás, mely pihenteti elménk, szépíti arcunk, egyenes arányosan ráncosítja, teszi tönkre dekoltázsunk. Ebben a pozícióban ugyanis begyűrődik a bőrünk. Először csak azt vesszük észre, kell pár óra ébredés után, míg szépen kifeszesedik újra a megviselt terület. Aztán egyre több krémet hívunk segítségül, de végül be kell látni, idővel makacs bevésődések alakulnak ki a dekoltázs és mell közötti zónában. Persze, jöhet az a taktika, hogy akkor mostantól aludjunk háton, de őszintén, sikerült ez már valakinek? Hiszen, ha még valahogy meg is valósul a háton álomba szenderülés, ahogy mélyálomba zuhansz, már vissza is térsz a kedvelt alvási pozitúrádhoz. Ha úgy érzed elég volt, szeretnéd, hogy dekoltázsod is ragyogóan üde legyen, akkor végre megvan a tökéletes megoldás! A ránctalanító dekoltázspárnánkkal végre úgy aludhatsz, ahogy csak szeretnéd, közben fantasztikusan kényelmes, egyedülállóan szellőző anyaga tökéletes éjjelre, reggel pedig nem fogsz hinni a szemednek! Igen, már egy alkalom látványos, hisz már akkor tapasztalhatod, milyen is, mikor nincs csavarva, ráncolva, összenyomva a bőröd, és nem kell, hogy a nyakig gombolt szettet válaszd a kivágott blúzod helyett, mert dekoltázsod reggel is sima, és fiatalos lesz ezentúl.

 

Szakértői vélemény

(Garzó Beatrix - mesterkozmetikus, szakoktató)

A dekoltázspárnával való első találkozásom alkalmával tudtam, itt valami fantasztikus újításról van szó, ami a megfelelő bőrápolási rutinhoz fogja kapcsolni ezt a kivételes ruhadarabot. Kozmetikusként tudom, hogy a krémek a bőrállapot javításában, és a ráncok megelőzésében segítenek, de a mély bevésődések eltűntetéséhez már kevesek. Az viszont teljesen egyértelmű, hogyha nincs külső nyomás (jelen esetben alvási testhelyzet) miatti gyűrődés, akkor nincs minek mechanikai barázdákat képezni, sőt, az így korábban kialakult ráncok is idővel szépen halványodni fognak. Az egész folyamatot a botoxhoz tudom hasonlítani, mely a mimikai ráncokért felelős izmokat lazítja el. Miért is ez a mechanizmus? Mert ha valaki nem tudja összehúzni a szemöldökét, a “mérgesránca” sem alakul ki, illetve a meglévő markáns vonal elkezd lágyulni, majd eltűnni. Ugyanez az elv a párna esetében is adott. Nincs ráncosodás hosszú órákon keresztül, tehát ránc sincs! Tökéletes!

Persze azért kérdések sora cikázott a fejemben, amikor kézhez kaptam első ránctalanító dekoltázspárnám. Kényelmes lesz? Tud szellőzni a bőröm alvás közben? El tudok benne aludni? Aztán felpróbáltam, és elképesztően komfortos volt, mintha nem is viselnék semmit. Valóban lélegzik az anyag, nagyon jól aludtam benne, érzésre mintha rajtam sem lett volna. A reggeli látvány aztán felülírt mindent! Sehol egy ránc! Ezentúl végre van megoldás, amit bátran javasolhatok mindenkinek, aki feszes, szép dekoltázst szeretne!

 

Információk Axami dekoltázs ránctalanító párnáinkról

A termékek ide kattintva érhetőek el!

Gyártó: A lengyel Axami gyártónak köszönhetjük ezt a fantasztikus innovációs fejlesztést.

Anyag tapintása: A dekoltázs ránctalanító párna puha, finom mikroszálas anyagból készült. 

Anyag összetétele: 43% Poliészter, 20% Pamut, 18% Poliamid, 14% Poliuretán, 5% Elasztán

Választható színek: Fehér, drapp, fekete színben kaphatóak.

Választható méretek: S – M – L – XL méretben kaphatóak.

Mérettábla:

Méret Mell alatti körméret   Párna mérete alulról felfelé szélesedve

S

68-72 cm   Szélessége: 6 -> 20 cm, Magassága 18 cm

M

73-77 cm   Szélessége: 6 -> 20 cm, Magassága 18 cm

L

78-82 cm   Szélessége: 6 -> 20 cm, Magassága 18 cm
XL 83-87 cm  

Szélessége: 6 -> 20 cm, Magassága 18 cm

Keresés