Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

 

 

Húsvéti ünneplés a Covid-19 idején

A húsvéti ünnep kialakulásáról és a húsvéti hagyományokról, valamint a húsvéti kedvezményes ajánlatainkról ebben a bejegyzésben olvashattok!

Bár most a Covid-19 vírus miatt nem a megszokott módon ünneplünk, mégis mindenkinek azt kívánom, hogy ha bár csak otthon, családi körben, de mindenképpen húsvéthoz méltóan ünnepeljetek! Legyen szépen megterítve az asztal, öltözzetek fel csinosan és lakomázzatok a húsvéti szokások szerint!

Melyek a Világos Tavasz színtípus jellemzői? Milyen színű ruhák, kiegészítők illenek hozzá a legjobban?

Fedezzétek fel a Világos Tavasz évszaktípust! 

 

  Kate Hudson Világos Tavasz színtípus  Cameron Diaz Világos tavasz évszaktípus  Cynthia Nixon Világos Tavasz színtípus

Melyek a Meleg Tavasz színtípus jellemzői? Milyen színű ruhák, kiegészítők illenek hozzá a legjobban?

Fedezzétek fel a Meleg Tavasz évszaktípust! 

Nicole Kidman Meleg Tavasz színtípus  Jessica Castain Meleg Tavasz színtípus  Amy Adams Meleg Tavasz évszaktípus

Egy elegáns nő titkai: Az első benyomás igenis fontos!

Legyen az akár üzleti találkozó vagy randevú, esetleg valamilyen rendezvény, amelyen részt veszel, nagyon fontos, hogy milyen a megjelenésed!

Bár igaz az is, hogy a szépség belülről fakad, de korántsem elég, ha a társas kapcsolatok megalapozásáról van szó.

Az első benyomás határozza meg az emberek Rólad alkotott véleményét, ez pedig a jövőbeni kapcsolatokat nagyban befolyásolhatja.

Lehetsz Te bájos és kedves, ha az öltözeted, megjelenésed, fellépésed nem az alkalomnak megfelelő vagy nem tükrözi a saját stílusodat, személyiségedet, akkor ez nyomot hagyhat a rólad alkotott első képben, ami rossz érzést kelthet a körülötted lévőkben, rossz emléket hagyva magad után.

Ellenben önazonos stílusú öltözködéssel és megfelelő megjelenéssel, olyan pozitív hatást kelthetsz a környezetedben, mely a kapcsolatok további kedvező alakulását nagyban elősegítheti.

Mitől NŐ a Nő? Stílustippek Frank Patrícia stílustanácsadótól

Március 8 nőnap

Mitől NŐ a Nő?

Mostanában amikor tombol a szépségkultusz, a social média élet, napi szintű plasztika természetessé válása és persze az influencer "terror", elképesztően népszerű téma lett az, hogy ki a nőies nő, mitől Nő a Nő?

Természetesen ilyenkor mindig előkerülnek a jól hangzó, és persze igaz klisék is: A Nő a lelkétől szép és hasonlók, mégis engedjétek meg, hogy stylist szemmel kicsit árnyaljam a dolgot!

 

5 érv az öko bőr, illetve bőrhatású ruhák mellett

5 érv az öko bőr, illetve bőrhatású ruhák mellett

 

Valljuk be, egy bőr ruhadarab vagy egy bőrtáska sokáig többeknek az elérhetetlen kategóriába tartozott. Mára elérhetőbbé váltak a bőrhelyettesítő anyagokból készült öko barát, bőrhatású ruhák, kiegészítők.

Ráadásul nem csak a fiatalok körében terjedtek el ezek a csoda darabok, mára akár a hivatalos dress kód részeként is viselhetővé váltak ezek a szettek. Megmutatjuk hogyan. 

 

bőrhatású irodai klasszikus szoknya

Beauty InTheBox Hűségpont rendszer

Miért éri meg a Beauty InTheBox webáruházban vásárolni?

Többek között azért, mert mi többszörösen is értékeljük és díjazzuk a hűségedet!

1 évesek lettünk! Ünnepelj velünk a legnagyobb születésnapi és nőnapi ajánlatokkal!

A legnagyobb nőnapi akciók, meglepetések

A közösségi felületeket megszámlálhatatlan bonbon, és csodásan kreált virágok fotói fogják ellepni nőnap alkalmából. Viszont a virtuális téren túl érdemes kreatív és imádnivaló ajándékokkal is meglepni a nőket! Mivel nálunk a NŐ minden nap fókuszban van, hidd el, szakértően és örömmel tudunk segíteni az ajándékok kiválasztásában! Ráadásul - mert ugye nincsenek véletlenek - Beauty InTheBox webáruházunk pár nappal nőnap előtt ünnepli születésnapját. Szóval minket semmi nem állít meg, lelkesen készülünk a hölgyek ünneplésére, és őrült akciókkal, kedvezményes ajánlatokkal jövünk!

Rólunk - A te ruhatárad, a mi küldetésünk

 

A legjobb dolog, mely a gardróboddal történhet, hogy személyre szabottan alakítod ki, minőségi ruhákkal feltöltve! Webáruházunk megalkotását pontosan ez a vágy inspirálta, célunk pedig, hogy ne csak ruhákat, kiegészítőket, de kreatív szetteket, és virtuális segítséget is kapj öltözködésedhez, miközben oldalunkat böngészve vásárolsz.

Keresés